Strategische transactie creëert samengevoegd bedrijf dat zal functioneren als toonaangevende wereldwijde leverancier van datacenter-oplossingen

13 March 2020

We zijn verheugd vandaag te kunnen melden dat Digital Realty en Interxion de transactie hebben afgerond en een toonaangevende wereldwijde aanbieder van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectie-oplossingen hebben gecreëerd. Vanaf vandaag zullen Digital Realty en Interxion in Europa bekend staan als "Interxion: A Digital Realty Company".

 

De strategische combinatie van onze zeer complementaire bedrijven versnelt ons vermogen om klanten wereldwijd beter te bedienen, met lokale expertise.

Samen kunnen we klanten nu unieke uitbreidingsmogelijkheden bieden in een groter aantal belangrijke en snelgroeiende markten - in feite in 267 datacenters, 44 metropool regio’s, 20 landen verdeeld over zes continenten.

 

De Europese footprint van Digital Realty, inclusief de gevestigde datacenterportfolio's in Londen en Dublin, wordt verder versterkt door het portfolio van Interxion met 54 carrier- en cloud-neutrale datacenters in 11 Europese landen en 13 steden. Zo is Interxion met name sterk vertegenwoordigd in Frankfurt, Amsterdam en Parijs en de Internet Gateway in Marseille. 

 

Als één bedrijf zijn we er trots op om u, onze klanten, te kunnen bedienen in alle sectoren, van technologie tot financiële dienstverlening tot aan gaming en de gezondheidszorg. Deze krachtige samenvoeging bouwt verder op de gevestigde fundering van Digital Realty voor het leveren van oplossingen op een wereldwijd platform van colocatie tot hyperscale en maakt gebruik van Interxions Europese expertise op het gebied van colocatie en intra-connectiviteit via bewezen communities om te voldoen aan uw volledige spectrum van datacenter-vereisten. 

 

We kijken ernaar uit om u te blijven bedienen vanuit ons grotere, wereldwijde en meer gediversifieerde platform. 

 

Find out more about Digital Realty