Interxion breidt datacenter in België uit met 300 m²

6 December 2013

Datacenter campus Brussel breidt uit met 300 m2, operationeel januari 2014

BRUSSEL – 6 december 2013 INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), een Europese marktleider op het gebied van cloud en carrier neutrale colocatie datacenter diensten, kondigde vandaag de uitbreiding aan van zijn datacenter in Zaventem bij Brussel. Om aan de stijgende vraag naar infrastructuur en diensten te voldoen, breidt Interxion de bruikbare ruimte uit met 300 m². De nieuwe ruimte is operationeel vanaf januari 2014.

De nieuwe ruimte biedt redundante stroomvoorziening en N+1 koeling, evenals de meest vooruitstrevende alarm- en bewakingssystemen. Ze ondersteunt zowel standaard als hoge densiteit applicaties en werd ontworpen volgens Interxions energiezuinige en modulaire architectuur met vrije koeling en de meest efficiënte machines.
“Deze uitbreiding is het logische antwoord op de vraag die we krijgen vanuit de Belgische markt”, verklaart Frederik Dewulf, algemeen directeur van Interxion België.

“Klanten die intekenen voor de nieuwe ruimte, profiteren van de centrale ligging van ons datacenter, de hoge veiligheidsnormen en een robuuste stroomvoorziening. Daarnaast halen ze voordeel uit het grote aantal verbindingsmogelijkheden met meer dan 75 Telecomproviders en de directe toegang tot de populaire BNIX en NL-ix Internet exchanges.”

– EINDE –

Over Interxion

Interxion (NYSE: INXN) een Europese marktleider op het gebied van cloud en carrier neutrale colocatie datacenter diensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 34 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten een zeer hoogwaardige zekerheid en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 450 vaste- en mobiele telecompartijen en ISP’s en 19 Europese Internet exchanges bieden hun connectiviteit aan in de Interxion datacenters. Hiermee heeft Interxion cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van “communities of interest “ bevorderen.
Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.com

Pers informatie:

Frederik Dewulf
Algemeen directeur
Interxion België
Tel.: +32 2 709 03 67