Nieuws

Interxion is Global Microsoft Azure ExpressRoute EXP Partner

Brussel, 1 juni 2015 Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, maakt bekend dat het Global Azure ExpressRoute EXP Partner is geworden. Hiermee stelt Interxion zijn klanten in staat om beter beveiligde en high performance private netwerkverbindingen met Microsoft Azure te realiseren.

Aangezien applicaties die in een private cloud draaien, optimaal moeten samenwerken met applicaties in een publieke cloud-omgeving, zijn betrouwbare en voorspelbare netwerkprestaties essentiële voorwaarden voor het succesvol implementeren van een hybride cloud-strategie. Onderzoek van IDG Connect heeft aangetoond dat organisaties graag zouden profiteren van de flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbesparingen die de publieke cloud biedt, maar dat zij zich hierin terughoudend opstellen. Zorgen over connectiviteit, beveiliging en applicatie-performance liggen hieraan ten grondslag. 69 procent van de respondenten geeft aan dat als zij de zekerheid hebben dat de verbindingen honderd procent veilig, betrouwbaar en snel zijn, zij meer workloads in de cloud zouden onderbrengen.

Dankzij toegang tot ExpressRoute, via Interxion’s Cloud Connect platform, kunnen enterprise organisaties en service providers nu beter beveiligde, high performance verbindingen met een lagere latency tot stand brengen met Azure. Dit maakt de colocatie-datacenters van Interxion tot de ideale locatie om hoogwaardige hybride cloud-oplossingen te realiseren.

Giuliano Di Vitantonio, Chief Marketing & Strategy Officer van Interxion: ‘Bij Interxion blijven wij ons focussen op het helpen van onze klanten bij het voldoen aan hun IT- en applicatie performance-eisen. ExpressRoute is wat dat betreft een geweldige toevoeging op ons Cloud Connect platform. Hiermee kunnen wij voorzien in de behoefte van onze enterprise- en service provider-klanten die gebruik maken van onze colocatie-datacenters en die hybride oplossingen op basis van Microsoft’s cloud-technologie willen realiseren.’

‘Onze samenwerking met Interxion biedt onze gezamenlijke klanten nieuwe mogelijkheden om te profiteren van de efficiëntievoordelen van een hybride cloud-oplossing’, aldus Ross Ortega, Microsoft Azure, Networking Product Management. ‘Interxion is een solide en gerenommeerde aanbieder van datacenterdiensten in Europa en door deze overeenkomst kunnen wij de voordelen van Microsoft Cloud Services binnen handbereik brengen van nog meer klanten en partners.’

Interxion’s Cloud Connect is een infrastructuurplatform, in de datacenters van Interxion, waarmee klanten private, high performance en veiliger VLAN-verbindingen met meerdere cloud-omgevingen kunnen bouwen en beheren, via een directe, fysieke verbinding.

- EINDE -

Over Interxion

Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 39 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 500 connectiviteitsproviders, 350 cloud providers en 20 Europese internet exchanges bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit-hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met www.interxion.com

Frederik Dewulf
General Manager
Interxion Belgium
Tel: +32 2 709 03 61