Nieuws

Interxion wint de Belgische Smart Business Award in de categorie Datacenters

BRUSSEL, 26 juni 2015 - Interxion Holding NV (NYSE: INXN) een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud-en carrier-neutrale datacenterdiensten, kondigt aan dat het de Belgische Award in de categorie Datacenters heeft gewonnen op de 2015 Smart Business Awards in Antwerpen.

De prijsuitreiking, voor de eerste keer georganiseerd door Minoc Media Services is een uniek evenement waarop de meest vooraanstaande IT-bedrijven in de kijker gezet worden.

De Smart Business Awards zijn het voorwerp van een erg grondige oefening. Diverse domeinen op het vlak van zakelijke IT worden behandeld: services, software, security, hardware en telecom. Elke zakelijke technologie die voor de gemiddelde organisatie van tel is wordt daarbij in aanmerking genomen.

De redactie selecteerde, in samenwerking met een onafhankelijke adviesraad, de genomineerden in 24 categorieën, verdeeld over vijf domeinen: software, hardware, services, security en telecom & communication.

Deze Award betekent dat Interxion erkend wordt als het bedrijf met de belangrijkste impact en meerwaarde in de categorie datacenters. Voor Interxion is de Award de beloning voor de inzet en harde werken van de hele organisatie.

– EINDE –

Over Interxion

Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit meer dan 35 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties.

Meer dan 500 connectiviteitsproviders, 20 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.com/nl-BE


Pers informatie:

Frederik Dewulf
General Manager
Interxion Belgium
Tel: +32 2 709 03 61