Interxion Belgium wordt als eerste Belgische datacenter gecertificeerd met de 2015 versie van de ISO 14001-norm.

Categorieën

11 January 2016

BRUSSEL – 11 januari 2016 – INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), een toonaangevende leverancier van carrier- en cloud-neutrale gegroepeerde datacenterdiensten in Europa, heeft vandaag aangekondigd dat Interxion Belgium het eerste datacenter in België is dat gecertificeerd wordt volgens de 2015-versie van de ISO 14001- normen.

De ISO 14001: 2015 norm is een internationaal erkende standaard die de vereisten voor een milieumanagementsysteem beschrijft. Het helpt organisaties hun milieuprestaties te verbeteren door een efficiënter gebruik van grondstoffen en vermindering van afval.
Interxion België streeft er reeds verschillende jaren naar om een beleid voor duurzame ontwikkeling uit te bouwen dat uitmunt door de beste kwaliteit- en milieumanagement praktijken. De inzet en het gevoel voor maatschappelijke verantwoordelijkheid van het bedrijf worden nu ook officieel erkend.

Interxion België heeft de ISO 14001-2015 certificering verworven, en is daarmee het allereerste Belgische datacenter dat gecertificeerd wordt volgens de 2015-versie van de normen. Door het behalen van de recent herziene versie van de ISO 14001 normen, krijgt Interxion erkenning van klanten en partners die zeer hoge eisen aan het beheer van hun kritische apparatuur stellen. Deze certificering geeft Interxion Belgium’s dynamische en proactieve aanpak weer, versterkt het imago van het bedrijf en onderstreept haar expertise en prestaties.

- EINDE-

Over Interxion

Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 40 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 500 connectiviteitsproviders, 350 cloud providers en 20 Europese internet exchanges bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit-hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

Persinformatie:

Frederik Dewulf
General Manager
Interxion Belgium
Tel: +32 2 709 03 61