Blog

Interxion benoemd tot Colocation Provider of the Year op de Global Datacentre and Cloud Awards 2014

Interxion benoemd tot Colocation Provider of the Year op de Global Datacentre and Cloud Awards 2014

Het Interxion team neemt de prijs in ontvangst tijdens de 7th Annual International Datacentre and Cloud Awards in Londen

Interxion is unaniem uitgeroepen tot ‘Colocation Provider of the Year’. Interxion kreeg de titel vanwege zijn onafhankelijke positie in de markt, zijn streven naar het toepassen van duurzame energiebonnen, en de communities of interest. Met dit laatste brengt Interxion bedrijven uit dezelfde branche samen zodat zij kunnen profiteren van snelle en kosteneffectieve onderlinge verbindingen en eenvoudig nieuwe zakelijke relaties kunnen aangaan.

De prijs werd uitgereikt tijdens de toonaangevende, jaarlijkse Global Datacentre and Cloud Awards in Londen. Tijdens dit internationale event, georganiseerd door datacenter consultancy firma BroadGroup, wordt het technologische en commerciële succes van de datacenter- en cloud-sector in Europa gevierd.