NIEUWSFLITS: INTERXION REBRANDT NAAR DIGITAL REALTY. LEES MEER.

HPE laat de samenwerking zien tussen Interxion en The Sourcing Company inzake Microsoft Azure Stack

The Sourcing Company biedt, in nauwe samenwerking met HPE en Interxion, Microsoft Azure Stack aan. Ronald Verweij (Managing Partner The Sourcing Company) en Piet Sjoukes (Sales & Marketing Director Interxion Nederland) leggen in onze korte video uit wat de voordelen van deze veilige private cloudoplossing zijn.

Enterprises in Nederland kunnen nu profiteren van een veilige private cloud, gebaseerd op Microsoft Azure Stack vanuit de Interxion datacentercampus in Amsterdam.

Hybride cloud: privé en publiek

Een hybride cloud is een IT-model waarin een datacenter of een privécloud gecombineerd wordt met een publieke cloud van een commerciële provider als Amazon, Microsoft of Google. Opslag in de hybride cloud combineert het gebruik van private cloudopslag met publieke clouddiensten. Sommige data en activiteiten worden in uw datacenter opgeslagen, de rest in een faciliteit van een externe provider.