NIEUWSFLITS: INTERXION REBRANDT NAAR DIGITAL REALTY. LEES MEER.

Interxion optimaliseert multicloudstrategie voor enterprises met IBM Cloud Services

Door Mitesh Chauhan, Senior Product Manager for Cloud Services bij Interxion

24 april 2018

De cloud is de hoeksteen van digitale transformatie. Vanwege de flexibele, on-demand en gebruiksgebaseerde eigenschappen van de cloud is het begrijpelijk dat het gebruik van de cloud aantrekkelijk is voor bedrijven die willen groeien, rendabel willen zijn en efficiënt willen presteren. Door de flexibiliteit van de cloud kunnen bedrijven innoveren op het gebied van productontwikkeling, klantervaring en activiteiten, waardoor ze hun concurrentie een stap voor blijven

Enterprises die zich vanaf het begin in de cloudwereld hebben gestort, weten dat geen enkel cloudmodel past bij alle uiteenlopende eisen en activiteiten van hun verschillende businessunits. En omdat er meer cloudmogelijkheden komen die allemaal geschikt zijn voor verschillende toepassingen kiest 85 procent van de bedrijven nu voor een multicloudstrategie als onderdeel van hun tactiek voor digitale transformatie.

Profiteren van een multicloudomgeving

Elk groot cloudplatform heeft een pakket datagerelateerde diensten. Sommige activiteiten lopen beter op het ene platform, terwijl andere activiteiten op een ander platform betere prestaties en lagere kosten opleveren. Door voor een multicloudstrategie te kiezen, kunnen bedrijven gebruikmaken van de beste diensten van verschillende cloudproviders om zo tot de allerbeste oplossing voor hun bedrijf te komen.

Bij Interxion snappen we welke invloed een multicloudomgeving op een bedrijf kan hebben. Om het voor bedrijven nog makkelijker te maken om een multicloudstrategie toe te passen die voor hen het beste werkt, hebben we onlangs aangekondigd dat IBM Cloud is toegevoegd aan het groeiende aanbod van cloudproviders waartoe onze klanten in Europa toegang hebben via Cloud Connect; ons interconnectieplatform.

Verbinding maken met IBM Cloud Services

IBM Cloud Services is toegankelijk via IBM Cloud Direct Link, een netwerkdienst die is ontwikkeld voor veilige en snelle overdracht van gegevens tussen een privé-infrastructuur en de publieke cloud, die nu is ondergebracht in de faciliteiten van Interxion in Frankfurt en Stockholm. Cloud Connect, een SDN-platform dat Interxion-faciliteiten in heel Europa met elkaar verbindt, maakt het eenvoudiger om toegang te krijgen tot IBM Cloud Direct Link via één fysieke verbinding in een willekeurig datacenter van Interxion. En met ons volledig geïntegreerde platform met IBM Cloud Direct Link kunnen klanten de dedicated verbindingen en privéverbindingen die ze nodig hebben uitrollen via ons geautomatiseerde selfserviceklantenportaal.

Met een connectiviteitsmodel dat het openbare internet omzeilt om toegang te krijgen tot de IBM Cloud kunnen bedrijven gebruikmaken van diensten die geschikt zijn om volgende-generatie-applicaties, waaronder AI, IoT, machine learning en meer te ondersteunen en die hun digitale transformatie stimuleren. Omdat ze toegang hebben tot Direct Link vanuit Interxion-campussen in heel Europa via Cloud Connect, gebruiken enterprises IBM Cloud om hun data-assets te maximaliseren en extra bedrijfswaarde te genereren.

De digitale transformatie van elk bedrijf stelt unieke eisen die van invloed zullen zijn op de multicloudstrategie van dat bedrijf. Een carrierneutraal colocatiedatacenter als Interxion kan een perfecte mogelijkheid zijn, gezien de voordelen ten aanzien van veiligheid, betrouwbaarheid en ruime keuze Interxion kan bieden. Klik hier om te ontdekken hoe u uw multicloudstrategie optimaal kunt gebruiken met IBM Cloud Services.