NIEUWSFLITS: INTERXION REBRANDT NAAR DIGITAL REALTY. LEES MEER.

Interxion Marketplace: biedt uw services aan een brede kring potentiële klanten aan!

Naar het motto „Synergie gebruiken als sleutel voor succes“ wordt Interxion marketplace het centrale ontmoetingspunt voor uitwisselingen. 2.000 Interxion-klanten in 13 Europese landen kunnen daar in de toekomst hun eigen diensten en services aanbieden alsmede gebruikmaken van de diensten van anderen.

Door: Patrick Brand

In de 11e eeuw vierden markten hun hoogconjunctuur. Tegenwoordig beleven marktplaatsen hun renaissance in digitale vorm. Het concept daarbij is vergelijkbaar met dat van vroeger: handelaren van producten of aanbieders van diensten stellen hun assortiment via openbare interfaces op één platform beschikbaar, waar potentiële klanten direct ideale oplossingen in één oogopslag gepresenteerd krijgen. Een modern en succesvol model waarvan sellers en buyers kunnen profiteren, want steeds meer ondernemingen willen of moeten projecten outsourcen naar externe dienstverleners, synergie toepassen en van elkaar leren.

Digitale marktkramen en fijnproevers

Klanten zijn op zoek naar goede oplossingen, outsourcing wordt steeds populairder. Zo gaf volgens een Onderzoek door Deloitte 74 procent van de ondervraagde ondernemingen aan, dat zij veel IT-diensten nu al aan externe ondernemingen uitbesteden. Verdere outsourcing-plannen voor de toekomst zijn voor alle branches beschikbaar. Een groot potentieel dat benut moet worden. Via de Interxion Marketplace kunnen services, helemaal zonder opdringerige marktkooplieden, voor potentiële klanten gericht zichtbaar worden gemaakt. Een classificatie op servicecategorie of -locatie is mogelijk, aanvragen worden direct naar de postvakken van de aanbiedende ondernemingen verstuurd.

Geregistreerde en belangstellende gebruikers kunnen hierdoor direct met de juiste persoon bij de toekomstige leverancier of partner in contact komen. Net zoals bij een ‘echte’ markt staat ook de virtuele marktplaats van Interxion garant voor eersteklas en duurzame services, oplossingen en producten.

Flaneren over de digitale marktplaats

De Interxion Marketplace is de ideale mogelijkheid elkaar via de gebruiksvriendelijke interface op de aangeboden diensten te attenderen. Deze vergemakkelijkt contacten tussen de betrokken partijen en dient als platform waar ondernemingen hun diensten kunnen presenteren en uitwisselen. Maak een wandeling tussen de marktkramen.

Als u wilt weten hoe wij u kunnen helpen, neem contact op met ons.