NIEUWSFLITS: INTERXION REBRANDT NAAR DIGITAL REALTY. LEES MEER.

Wij zijn blij te vermelden dat Interxion is genomineerd voor de Computable Awards 2019

Wij zijn blij en trots om te kunnen melden dat Interxion is genomineerd voor de Computable Awards 2019. Deze prestigieuze prijzen worden op dinsdag 29 oktober 2019 voor de veertiende keer op rij uitgereikt. Interxion Datacenters is wegens onder meer onze continue uitbreidingen genomineerd in de categorie “Hardware- & Infrastructuurleverancier van het Jaar”.

Categorieën

22 augustus 2019

Door: Patrick Brand

Interxion blijft flink uitbreiden en huidige datacenters verbeteren. Zo bouwen we momenteel een nieuw datacenter (AMS10) op de Amsterdam Schiphol Campus en heeft onlangs het Interxion Science Park-datacenter (AMS9) een uitbreiding en flinke make-over gekregen. Deze nieuwe investeringen, die samengaan met een bedrag van 155 miljoen euro, waren voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Interxion te nomineren.

Bent u het eens dat Interxion een Computable Award verdient? Stem op ons!

Het AMS9-datacenter is uitgebreid en AMS10 staat op de planning

Het datacenter vloeroppervlak van AMS9 is in 2019 met zo’n 35% vergroot naar 2500 vierkante meter. Tevens is er 1 megawatt aan additionele stroomvoorziening gerealiseerd en is de power density per serverrack verhoogd van 1 kilowatt naar 5 kilowatt per rack. Nieuw zijn de twee meet-me-rooms, waar klanten onderling fysieke aansluitingen kunnen realiseren. Om Interxion Science Park nog beter te connecteren met de datacenters op de Amsterdam Schiphol Campus bestaat nu de mogelijkheid voor klanten om een 100 Gigabit verbinding af te nemen waardoor deze twee campussen in feite als een grote hub kunnen worden gezien. AMS10 wordt het tiende datacenter van Interxion in Amsterdam. De bouw vindt plaats op het terrein direct naast het AMS8-datacenter op de Amsterdam Schiphol-campus. In totaal zal AMS10 circa 14.400 vierkante meter te verhuren vloerruimte en circa 26 megawatt aan beschikbaar klantvermogen gaan leveren.

campus1

Stem op Interxion - Computable Awards 2019

Inmiddels zijn er al ruim dertigduizend stemmen uitgebracht. Het onderlinge verschil tussen de verschillende categorieën is nog erg groot, maar de categorie Hardware- en Infrastructuurleverancier van het Jaar ontvangt op dit moment veel stemmen. Uiteraard hopen wij dat daar veel stemmen voor Interxion tussenzitten. U kunt ons helpen de Computable Awards 2019 te winnen!

De stemmen van het publiek tellen voor 50% mee in de einduitslag. De professionele vakjury bepaalt de resterende 50%.

Vindt u dat wij voor onze IT-ontwikkelingen de Computable Awards verdienen? Stem dan op Interxion!