Nieuws

KWF brengt IT-infrastructuur onder in datacenter van Interxion

KWF brengt IT-infrastructuur onder in datacenter van Interxion

Schiphol-Rijk, 15 april 2014Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, kondigt aan dat KWF zijn IT-infrastructuur huisvest in Interxion’s datacenter in Hilversum.

KWF maakte al ruim 4 jaar via zijn IT-beheerder gebruik van de diensten van Interxion. Op een bepaald moment besloot KWF zijn IT-infrastructuur rechtstreeks bij Interxion onder te brengen.

‘In de periode dat wij indirect vertrouwden op Interxion’s dienstverlening, hebben we een hoge betrouwbaarheid en gegarandeerde uptime ervaren. Daarom heb ik contact gezocht met Interxion om de mogelijkheden te onderzoeken voor het rechtstreeks coloceren van onze IT-infrastructuur. Dit bleek financieel aantrekkelijk. De keuze voor Interxion als onafhankelijk datacenter zorgt voor een toename in efficiëntie en flexibiliteit in onze bedrijfsvoering’, zegt Gert-Jan Zandbergen, Teamleider ICT van KWF.

Beheer op afstand

Wat KWF belangrijk vond, is dat het beheer van KWF’s IT-infrastructuur en fysieke omgeving uitstekend mogelijk is op afstand. Geautoriseerde medewerkers van KWF en zijn beheerder Pink Elephant hebben online toegang via een webportal. Mocht het nodig zijn, dan kunnen zij het datacenter ook altijd bezoeken voor het uitvoeren van controles.

Toekomstbestendig

Het colocatie  datacenter in Hilversum biedt optimale connectiviteitsmogelijkheden door de vele aangesloten carriers en netwerkproviders en een hoge beschikbaarheid. Het datacenter is bovendien direct verbonden met de Interxion Amsterdam campus en vormt een strategisch knooppunt. Zo is KWF voorbereid op de toekomst doordat flexibele uitbreiding binnen de campus mogelijk is.

MVO

Michael van den Assem, Algemeen Directeur van Interxion Nederland: ‘Wij zijn er trots op dat KWF heeft besloten rechtstreeks voor ons datacenter te kiezen, en wij onze diensten nu bieden aan een organisatie zoals KWF. Dit ligt in lijn met onze ambities op MVO-gebied.’Over Interxion
Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 36 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 500 connectiviteitsproviders en 20 Internet exchanges bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

L&DJ PR
Wilco Rutenfrans
Telefoon: 020 421 0565
Email: wilco@l-dj.nl
Twitter: @WilcoLDJ

Interxion Nederland
Bob Zonneveld
Marketing Manager
Telefoon: 020 880 7742
Email: bobz@interxion.com
Twitter: @Interxion_NL