NIEUWSFLITS: INTERXION REBRANDT NAAR DIGITAL REALTY. LEES MEER.

ICT Solution Provider Ctac kiest voor datacenter van Interxion

ICT Solution Provider Ctac kiest voor datacenter van Interxion

Categorieën

26 June 2014

Strategisch gunstige ligging en kwaliteit van dienstverlening geven doorslag

Schiphol-Rijk, 26 juni 2014 – ICT Solution Provider Ctac heeft vanwege de groeiende vraag van haar klanten een datacenter betrokken op de Amsterdam campus van Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten. Ctac heeft onder meer voor Interxion gekozen vanwege de kwaliteit die de datacenterleverancier over de gehele linie biedt en de strategische ligging van diens datacenters ten opzichte van de belangrijkste fiberroutes.

Ctac is een innovatieve ICT Solution Provider die ondernemers en organisaties helpt bij het inrichten, onderhouden en vernieuwen van een hoogwaardige ICT-infrastructuur en het ontwikkelen en implementeren van branchegerichte PaaS-, IaaS- en SaaS-oplossingen.

De ICT-dienstverlener met haar hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch neemt bij Interxion een cage af en beschikt daarmee over een eigen, afgeschermde ruimte binnen een gedeelde colocatie-ruimte.

Sander de Heus, Business Unit Manager bij Ctac: ‘Voor onze klanten zijn responstijden, beschikbaarheid en schaalbaarheid belangrijk. Met het afnemen van onafhankelijke datacenterdiensten hebben we de randvoorwaarden ingevuld voor het realiseren van eersteklas cloud-omgevingen waar we de oplossingen voor onze klanten onder kunnen brengen. Het verschaft ons een robuuste en flexibele basis.’

Rob van Acquoy, Managing Consultant bij Ctac vult aan: ’Doordat wij onze datacenterdiensten hebben uitbesteed, kunnen wij ons volledig focussen op ons eigen producten- en dienstenportfolio en de relatie met onze klanten. Dat Interxion 100 procent cloud- en carrier-neutraal is, maakt dat we niet in elkaars vaarwater zitten. Onze beider dienstverlening is complementair aan elkaar en dat zorgt voor duidelijkheid bij alle partijen.’

Michael van den Assem, Algemeen Directeur van Interxion Nederland: ‘Doordat wij een cloud- en carrier-neutrale aanbieder zijn, heeft Ctac maximale keuzevrijheid. Dit stelt Ctac in staat voor haar klanten altijd de meest passende netwerkaanbieder te selecteren en een goede prijs te bedingen. En omdat onze datacenters zich in de nabijheid van belangrijke fiberroutes bevinden, kan zij haar klanten betrouwbare verbindingen garanderen met een lage latency.’

- EINDE -

 

Over Ctac
Ctac helpt als innovatieve ICT Solution Provider klanten bij het realiseren van hun ambities. Dat doen we door het ontwikkelen en implementeren van branchegerichte oplossingen die exact inspelen op de bedrijfsprocessen van klanten in uiteenlopende markten. Met een passie voor technologie en een scherp oog voor bedrijfsprocessen werken we dagelijks op het snijvlak van business en ICT. De branchegerichte totaaloplossingen voor onder meer retail, wholesale, real estate en charity zijn samen met klanten ontwikkeld. We completeren onze branchegerichte composed solutions met een volwaardig pakket van diensten, variërend van businessconsultancy tot managed services en softwareontwikkeling tot diensten als mobility, in-memory computing en cloud. Daarbij kiezen we altijd voor een professionele benadering, een innovatieve invalshoek en transparant, persoonlijk contact.

Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC). Bij het bedrijf werken per maart 2014 476 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Ctac is daarnaast ook actief in België en Frankrijk. Voor meer informatie: www.ctac.nl.

Over Interxion
Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 37 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 500 connectiviteitsproviders en 20 Internet exchanges bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

L&DJ PR
Wilco Rutenfrans
Telefoon: 020 421 0565
Email: wilco@l-dj.nl
Twitter: @WilcoLDJ

Ctac   
Anika Boerdonk
Email: anika.boerdonk@ctac.nl
Telefoon: 06 15 549 036

Interxion Nederland
Bob Zonneveld
Marketing Manager
Email: bobz@interxion.com

Telefoon: 06 54 297 415
Twitter: @Interxion_NL