Nieuws

Amazon Web Services (AWS) Direct Connect beschikbaar via Interxion Cloud Connect in Londen

Amazon Web Services (AWS) Direct Connect beschikbaar via Interxion Cloud Connect in Londen

Schiphol-Rijk, 16 oktober 2014INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, kondigt aan dat zijn klanten vanaf vandaag toegang hebben tot AWS Direct Connect via Interxion Cloud Connect.

In de segmenten enterprise, financiële dienstverlening, system integrator en digitale media, de segmenten waarin Interxion actief is, is de vraag naar AWS sterk is toegenomen. Dit, is voor Interxion de reden geweest om deel te nemen aan het AWS Partner Network (APN). Interxion faciliteert de toegang tot AWS Direct Connect, Amazon´s dienst om private verbindingen tot stand te brengen, via zijn datacentercampus in Londen.

Private verbindingen bieden dedicated netwerkoplossingen met een hogere beveiliging en betere prestaties in vergelijking met op internet-gebaseerde verbindingen. Private verbindingen zijn bij uitstek geschikt voor bedrijven en organisaties die hoogwaardige hybride IT-oplossingen willen realiseren. Interxion Cloud Connect biedt klanten die colocatie datacenterdiensten afnemen bij Interxion de mogelijkheid om via één interface eenvoudig en flexibel dit soort private verbindingen tot stand te brengen met de cloud provider(s) van hun keuze.

‘Uit onderzoek van IDG Connect onder 650 IT-beslissers in Europa blijkt uit de voorlopige resultaten dat het aantal workloads in de publieke cloud met 68% zou toenemen als onzekerheden aangaande netwerk, beveiliging en performance worden weggenomen. Diensten om private verbindingen tot stand te brengen, zoals AWS Direct Connect, bieden gebruikers de zekerheden die zij wensen. Private verbindingen, die nu via Interxion Cloud Connect beschikbaar zijn voor onze klanten, maken het mogelijk de implementatie van een hybride IT-strategie te versnellen’, aldus Vincent in’t Veld, Director voor het Cloud Segment bij Interxion.

De uitrol van Interxion Cloud Connect is eveneens gepland voor Frankfurt en Amsterdam. Meer informatie kunt u vinden op onze website.

- EINDE -

Informatie over Interxion Cloud Connect:

Interxion Cloud Connect is een nieuw platform dat enterprise ondernemingen, service providers, system integrators en carriers, private en veilige verbindingen met een hoge performance biedt met meerdere cloud platforms in de datacenters van Interxion. Via Cloud Connect kunnen betrouwbare hybride IT-oplossingen worden gerealiseerd in samenwerking met de cloud service providers van hun keuze, via een private verbinding.
Interxion Cloud Connect maakt het klanten gemakkelijk; zij kunnen via de Interxion portal online bestellingen doen en zelfstandig hun verbindingen met de verschillende cloud service providers beheren. Dit verbetert de privacy en prestaties van hun cloud verbindingen en versnelt hun uitroltijd in de cloud.
Interxion Cloud Connect is een schaalbare, flexibele en kosteneffectieve manier om private verbindingen te realiseren en maakt het gemakkelijker om bedrijfskritische workloads en real-time data naar de cloud te migreren. Hybride cloud oplossingen kunnen eenvoudig worden ontwikkeld en beheerd. En doordat geen gebruik wordt gemaakt van het publieke internet kan dit met hogere service level garanties op latency en doorvoersnelheden.

Over Interxion

Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 37 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 500 connectiviteitsproviders en 20 Internet exchanges bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

L&DJ PR
Wilco Rutenfrans
Telefoon: 020 421 0565
Email: wilco@l-dj.nl
Twitter: @WilcoLDJ

Interxion Nederland
Willemijn Kevenaar
Marketing & Communication Officer
Telefoon: 020 880 7790
Email: willemijnk@interxion.com
Twitter: @Interxion_NL