Nieuws

Floor Stam nieuwe Marketing Manager Interxion Nederland

Schiphol-Rijk, 27 november 2014 – Het Nederlandse Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, heeft Floor Stam-Lammers aangesteld als Marketing Manager.

In deze functie geeft Stam leiding aan het Nederlandse marketingteam. Ze wordt onder meer verantwoordelijk voor de marketingstrategie en de implementatie daarvan. De geïntegreerde marketing- en communicatieactiviteiten in Nederland zijn gericht op het verder vergroten van de naamsbekendheid en het genereren van leads met als doel bij te dragen aan de groei van Interxion in Nederland.

Stam: ’Ik ben erg blij met deze nieuwe stap en kijk er naar uit om samen met het team een effectieve mix aan marketing- en communicatieactiviteiten te implementeren. Eén van de aspecten waar ik op in wil zetten, is het verder uitbouwen van eigen kanalen en het organiseren van kennissessies en netwerkevents. Op die manier kunnen wij actief kennis en ervaringen uitwisselen met andere toonaangevende bedrijven en kunnen onze klanten nog meer profiteren van de toegevoegde waarde van onze communities of interest.’

Stam werkte voor haar overstap naar Interxion als Business Development Manager bij facilitair dienstverlener Yask. In deze functie was ze verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatieactiviteiten en de ontwikkeling van nieuwe dienstverleningsconcepten. Daarvoor was Stam Marketing en Communicatie Manager bij Hago Next en Projectmanager bij Vebego. Ook had ze een eigen consultancybureau op het gebied van marketingstrategie. Stam behaalde een Master of Science in Business Studies aan de Universiteit van Amsterdam.
 
- EINDE -

Over Interxion
Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 38 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 500 connectiviteitsproviders en 20 Internet exchanges bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

L&DJ PR
Wilco Rutenfrans
Telefoon: 020 2050421
Email: wilco@l-dj.nl
Twitter: @WilcoLDJ

Interxion Nederland
Floor Stam-Lammers
Marketing Manager
Telefoon: 020 655 4168
Email: floors@interxion.com
Twitter: @Interxion_NL