NIEUWSFLITS: INTERXION REBRANDT NAAR DIGITAL REALTY. LEES MEER.

Interxion benoemd Giuliano Di Vitantonio tot Chief Marketing & Strategy Officer

18 februari 2015

Zeer ervaren professional met meer dan 20 jaar ervaring in de IT-industrie aangetrokken om de markt- en productstrategie van Interxion te leiden

Schiphol-Rijk, 18 februari 2015 – Interxion Holding N.V. (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, kondigt aan dat Giuliano Di Vitantonio benoemd is tot Chief Marketing & Strategy Officer. Di Vitantonio komt van Cisco en zal bij Interxion verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en implementatie van de markt- en productstrategie. Hij zal kantoor houden in Londen en direct rapporteren aan David Ruberg, Chief Executive Officer.

‘We zijn verheugd dat iemand van Giuliano’s kaliber ons team komt versterken,” zegt CEO David Ruberg. “Giuliano heeft tijdens zijn carrière een sterke track record opgebouwd in de ontwikkeling van oplossingen voor internationale klanten met als doel de waarde van hun IT-investeringen te vergroten. Hij zal een belangrijke bijdrage leveren aan de continuering van de hoogstaande dienstverlening die onze klanten verwachtten in een datacenter van Interxion.

“Wereldwijd migreren bedrijven naar de cloud, en er wordt door veel internationale klanten de voorkeur gegeven aan een hybride multi-cloud oplossing voor hun IT-architectuur. Ik ben verheugd om juist nu voor Interxion te gaan werken; als marktleider in Europa in colocatie datacenterdiensten is Interxion, mede door de communities of interest, goed gepositioneerd om de kansen voortkomend uit deze trend van hybride colocated cloud oplossingen te verzilveren,” aldus Di Vitantonio.

Di Vitantonio heeft ruim 20 jaar ervaring in de IT industrie. Als Vice President of Marketing for Data Center & Cloud bij Cisco leidde hij de marketing van de producten gericht op de segmenten ‘Enterprise’ en ‘Cloud Provider’, met als doel de behoeften van de eindgebruiker en de oplossingen van cloud providers dichter bij elkaar te brengen. Daarvoor werkt Di Vitantonio bij Hewlett-Packard, waar hij een breed scala aan functies bekleedde in R&D, strategie, consultancy, business development en marketing. De expertise van Giuliano behelst onder andere bedrijfsapplicaties, IT management software, datacenter infrastructuur en business intelligence oplossingen. Hij behaalde zijn Master titel in EE/Telecommunications aan de Universiteit van Bologna en een MBA aan de London Business School.

– EINDE –

Over Interxion

Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 39 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 500 connectiviteitsproviders en 20 internet exchanges bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.
Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Schiphol-Rijk. Interxion heeft 7 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Interxion Nederland
Floor Stam-Lammers
Marketing Manager
Telefoon: 020 655 4168
Email: floors@interxion.com
Twitter: @Interxion_NL