Nieuws

ASP4all Bitbrains biedt hybride cloud-oplossing via Interxion Cloud Connect

Schiphol-Rijk, 13 augustus 2015Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, maakt vandaag bekend dat managed hosting provider ASP4all Bitbrains heeft gekozen voor Interxion Cloud Connect voor het realiseren van een directe en snelle netwerkverbinding tussen ASP4all Bitbrain’s eigen IT-infrastructuur en publieke cloud platformen als Microsoft Azure. ASP4all Bitbrains kan op deze manier hoogwaardige en betrouwbare hybride oplossingen ontwerpen, bouwen en beheren voor haar klanten vanuit het Interxion-datacenter.

Interxion Cloud Connect is een dienst waarmee private netwerkverbindingen tot stand zijn te brengen met de publieke cloud-omgevingen van cloud service providers. Als Microsoft ExpressRoute-partner levert Interxion met Cloud Connect verbindingen naar Microsoft Azure. Deze verbindingen bieden een betere beveiliging en hogere servicelevel- garanties op latency en doorvoersnelheden dan het reguliere internet. Op deze manier zijn hybride cloudoplossingen te realiseren met een optimale wisselwerking tussen applicaties die op klantspecifieke apparatuur draaien en applicaties in publieke clouds.

Frank van den Belt, CEO van ASP4all Bitbrains: ‘We zien dat steeds meer bedrijven een hybride IT-infrastructuur willen realiseren, waarbij ze bedrijfskritische applicaties en data in een private cloud houden en meer generieke applicaties naar een publieke cloud migreren. Elke organisatie ziet zich hierbij voor de uitdaging geplaatst om de applicaties die in een eigen omgeving draaien, op een veilige manier en met de best mogelijke prestaties te verbinden met de applicaties in publieke cloud-omgevingen. Met Cloud Connect van Interxion kunnen wij een totaaloplossing met een uitstekende performance realiseren en deze bovendien efficiënt en effectief beheren. Zo kunnen onze klanten zich volledig richten op hun core business.’

Michael van den Assem, Managing Director van Interxion Nederland: ‘In een recente publicatie stelt Gartner dat in 2017 de helft van de organisaties een hybride IT-infrastructuur geïmplementeerd heeft. Door deze ontwikkeling groeit ook de vraag naar een datacenterleverancier die dit soort oplossingen ondersteunt. Met Cloud Connect kunnen wij in deze behoefte aan snelle en veilige connecties naar de publieke cloud voorzien en zijn we in staat om aan partijen als ASP4All Bitbrains gegarandeerde service levels te bieden.’

Ron Augustus, Directeur Small and Midmarket Solutions & Partners van Microsoft: ‘Interxion is een Microsoft ExpressRoute-partner en biedt met Cloud Connect een belangrijke component voor het realiseren van hybride oplossingen. Partijen als ASP4all Bitbrains geven hier voor hun klanten verder invulling aan, waarbij ze ervoor zorgen dat de private en de publieke cloud perfect op elkaar zijn afgestemd en feitelijk als één geïntegreerde oplossing functioneren.’

- EINDE -

Over Interxion

Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 40 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 500 connectiviteitsproviders, 20 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Schiphol-Rijk. Interxion heeft 7 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Lubbers De Jong
Wilco Rutenfrans
Telefoon: 020 2050421
Email: wilco@lubbersdejong.nl
Twitter: @WilcoLDJ

Interxion Nederland
Floor Stam-Lammers
Marketing Manager
Telefoon: 020 655 4168
Email: marketingnl@interxion.com
Twitter: @Interxion_NL