NIEUWSFLITS: INTERXION REBRANDT NAAR DIGITAL REALTY. LEES MEER.

Interxion stelt Theo Buurman aan als Quality Manager

3 augustus 2015

Schiphol-Rijk, 3 augustus 2015 – Het Nederlandse Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, heeft Theo Buurman (39) aangesteld als Quality Manager.

Theo Buurman is als Quality Manager verantwoordelijk voor het totale kwaliteits-, proces- en veiligheidsmanagementprogramma voor alle Nederlandse datacenters van Interxion. In deze rol zorgt hij voor de naleving van wet- en regelgeving (compliance), alsook voor de benodigde certificeringen en audits. Naast de uitvoering en naleving van het totale procesmanagement, behoort ook de verdere optimalisatie ervan tot zijn takenpakket. Hij geeft leiding aan de Security Manager en de Security Coördinator. Buurman is lid van het Operations MT en daardoor medeverantwoordelijk voor de langetermijnvisie en de strategie binnen de afdeling Operations.

Buurman heeft ruime ervaring als het gaat om kwaliteitsmanagement en certificeringsprocessen. Voor zijn komst naar Interxion was hij Quality Assurance Engineer bij Fokker waar hij projectleider was voor de implementatie van een geïntegreerd Business Management Systeem. Bij Fokker vervulde hij eveneens de functie van Quality Liaison Engineer. Daarvoor was hij Quality Manager / Business Process Engineer bij Nuon en Quality Engineer bij ASM.

Michael van den Assem, Managing Director van Interxion Nederland: ‘We zien dat onze klanten steeds meer belang hechten aan hoe wij onze processen en werkprocedures hebben ingericht en dan met name aan de garanties die wij hierover kunnen geven in de vorm van certificeringen. Doordat wij onze werkprocessen gecertificeerd hebben, hoeven onze klanten zelf geen dure audits te laten uitvoeren en kunnen zij die certificering een-op-een doorzetten naar hun eindgebruikers. Die focus op kwaliteit is iets wat in ons DNA zit en wat wij met de aanstelling van Theo Buurman als Quality Manager nog verder kunnen optimaliseren.’

– EINDE –

Over Interxion

Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 39 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 500 connectiviteitsproviders, 20 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.
Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Schiphol-Rijk. Interxion heeft 7 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

L&DJ PR
Wilco Rutenfrans
Telefoon: 020 2050421
Email: wilco@l-dj.nl
Twitter: @WilcoLDJ

Interxion Nederland
Floor Stam-Lammers
Marketing Manager
Telefoon: 020 655 4168
Email: floors@interxion.com
Twitter: @Interxion_NL