Nieuws

Interxion datacenters ook tijdens stroomstoring operationeel

De stroomstoring van vandaag die grote delen van Amsterdam en omgeving trof, heeft geen problemen voor Interxion klanten veroorzaakt. Alhoewel ook de stroomtoevoer naar ons datacenter AMS1-4 aan de Gyroscoopweg in Amsterdam (gebied Sloterdijk/Westpoort) vannacht om 04.19 wegviel, bleek de autonome stroomvoorziening van Interxion ruim voldoende om deze storing op te vangen. Alle faciliteiten functioneerden naar behoren. De UPS- en generatorsystemen hebben de spanningsvoorziening zonder onderbreking en gelijkmatig overgenomen.

Uiteraard zijn wij op situaties als deze voorbereid, en is het datacenter zonder onderbreking operationeel gebleven. In de datacenters op onze Schiphol Campus is geen verstoring geweest door de stroomstoring. ‘Dit soort situaties zijn voor onze datacenters het uitgelezen moment om aan onze klanten waar te maken wat we hen beloven; Interxion houdt uw IT-infrastructuur te allen tijde operationeel en verbonden. Wij leveren uptime en connectiviteit op het hoogste niveau. Vannacht hebben we dat wederom bewezen’, aldus Michael van den Assem, Algemeen Directeur Interxion Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met