NIEUWSFLITS: INTERXION REBRANDT NAAR DIGITAL REALTY. LEES MEER.

The Sourcing Company en HPE lanceren bij Interxion Amsterdam nieuwe hybride cloudoplossing voor de Nederlandse markt

Enterprises in Nederland kunnen nu profiteren van een veilige private cloud, gebaseerd op Microsoft Azure Stack vanuit de Interxion datacentercampus in Amsterdam

12 september 2017

Schiphol-Rijk, 12 september 2017 – Interxion, een toonaangevende Europese leverancier van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, kondigt aan dat The Sourcing Company en HPE gaan samenwerken bij de lancering van een nieuwe hybride cloudoplossing op de Amsterdam campus.

Recent onderzoek van IDC toont aan dat 52 procent van de enterprises in Nederland van plan is een hybride cloud strategie te implementeren. De drijvende krachten hierachter zijn kostenreductie en schaalbaarheid. Zorgen over data privacy, soevereiniteit en beveiliging worden genoemd als de grootste barrières voor een hybride cloud strategie. Azure Stack heft deze barrières op: het biedt gebruikers de schaalbaarheid en flexibiliteit van de publieke cloud, en biedt tegelijkertijd grip op de locatie waar data verwerkt en opgeslagen wordt.

“Europese bedrijven brengen hun IT onder bij third-party datacenters en hybride cloud omgevingen ten behoeve van de flexibiliteit, kosten en security,” vertelt Michael van den Assem, Managing Director van Interxion Nederland. “Tegelijkertijd willen ze gebruik maken van de voordelen op het gebied van security en compliance die de eigen datacenter omgeving biedt. Deze samenwerking brengt HPE’s infrastructuurplatform, The Sourcing Company’s ervaring in het managen van bedrijfskritische en privacy-gevoelige applicaties samen in Interxion’s veilige datacenters.”

Verzekerd van connectiviteit en veiligheid

“Voor The Sourcing Company is Interxion een logische datacenterpartner”, vertelt Ronald Verweij, de CEO en oprichter van het bedrijf. “Door data bij het Nederlandse Interxion in Amsterdam op te slaan, weten onze klanten dat ze enkel met de Nederlandse wet- en regelgeving te maken hebben wanneer het gaat om dataprivacy en -beveiliging. Daarnaast heeft Interxion met ExpressRoute een directe, private verbinding naar de publieke Microsoft cloud. We zijn zodoende verzekerd van de best mogelijke connectiviteit in een Nederlands high-end datacenter. Naar aanleiding van een vruchtbare samenwerking de afgelopen jaren hebben we daarnaast een bewuste keuze gemaakt voor HPE als infrastructuurpartner voor Azure Stack.”

Beste oplossing

“De unieke samenwerking van The Sourcing Company en HPE in het aanbieden van Microsoft Azure Stack bij Interxion Amsterdam markeert een nieuwe fase in hybrid cloud mogelijkheden. HPE is trots om samen met het partnerecosysteem bedrijven te helpen bij de transformatie naar een hybride cloud infrastructuur” aldus Marco Lesmeister, Sales Director Channel, SMB & Service Providers van Hewlett Packard Enterprise.

Interxions Solution Partner Programma
Interxion biedt een Solution Partner Programma aan voor managed service providers die hybride cloud, IT infrastructuurhosting of waarde toevoegende diensten aanbieden aan de enterprise en MKB markt. Solution Partners kunnen gebruik maken van de colocatie- en cloud toegangsdiensten van Interxion om snel en kosteneffectief oplossingen te bouwen en op de markt te brengen. Interxion biedt onderdak aan vooraanstaande wereldwijde cloud- en connectiviteitsplatformen, inclusief Microsoft Azure en Amazon Web Services. Dit stelt partners in staat om een private verbinding te leggen met deze platformen om prestaties, netwerkkosten en security te optimaliseren. 

Over Interxion

Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 50 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 700 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Schiphol-Rijk. Interxion heeft 9 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

 

Over The Sourcing Company

The Sourcing Company gelooft dat iedereen overal en altijd prettig kan werken. De passie van het bedrijf is de best mogelijke technologische oplossing te leveren en excellente dienstverlening te bieden zodat gebruikers zorgeloos kunnen werken. Outsourcing is bij het bedrijf meer dan automatisering en werken in de Cloud. The Sourcing Company heeft als missie om in 2025 meer dan 100.000 mensen te voorzien van een prettige werkplek. Het bedrijf is Microsoft Gold Partner en Microsoft Cloud Solution Provider. Klanten zijn onder andere Zorg in Nederland, Zayaz, AlleeWonen en Taxand.

Meer informatie kunt u vinden op www.thesourcingcompany.nl

 

Over Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard Enterprise is een toonaangevend technologiebedrijf dat klanten in staat stelt sneller verder te gaan. Met het meest uitgebreide portfolio in de branche – van de cloud tot en met het datacenter tot en met zakelijke applicaties – helpen de technologie en diensten van Hewlett Packard Enterprise klanten over de gehele wereld IT efficiënter, productiever en veiliger te maken. Meer informatie kunt u vinden op https://www.hpe.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Perscontact

Lubbers De Jong
Yorick Fliervoet
Telefoon: 020 2050426
Email: yorick@lubbersdejong.nl

Interxion Nederland

Melissa Scholten
Telefoon: 06 118 49 719
Email: melissas@interxion.com
Twitter: @Interxion_NL

Investor Relations

Bezoek onze Investor Relations Site