Nieuws

Workonline Communications vestigt zich op Interxion campussen in Amsterdam en Frankfurt

Uitbreiding van Europese Points of Pressence stelt WorkOnline Communications in staat om IP transit en connectiviteitsdiensten van hoge kwaliteit te leveren aan de Afrikaanse markt

AMSTERDAM, 9 november 2017 - INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), een toonaangevende aanbieder van carrier en cloud-neutrale colocatie datacenterdiensten in Europa, kondigt vandaag aan dat Workonline Communications, het innovatieve pan-Afrikaanse IP-transit netwerk, Points of Presence (PoPs) heeft gebouwd op de datacentercampussen in Amsterdam en Frankfurt.

Workonline Communications heeft zijn IP-netwerk vooral versterkt om de verwachtte groei van intercontinentaal IP-verkeer op te vangen. Naar verwachting groeit het IP-verkeer in Afrika met 600% en zullen tegen 2020 500 miljoen mensen gebruik maken van mobiele apparatuur ten zuiden van de Sahara. Daardoor is er een ongekende vraag naar content distributie tussen Europa en Afrika. Door de inzet van PoP’s op Interxion's campussen brengt Workonline Communications de Afrikaanse markt dichter bij Europese contentnetwerken, voor een betere eindgebruikerservaring. Tegelijkertijd krijgen Interxion-klanten nu toegang tot veilige en betrouwbare verbindingen die door Workonline Communications worden aangeboden.

Met PoPs op deze belangrijke locaties, verbindt Workonline Communications zich met andere wereldwijde netwerken en Europa's grootste internet exchanges, waardoor het op kosteneffectieve wijze zijn capaciteit kan vergroten om content en verkeer van en naar Afrika te sturen.

Bij Workonline verbinden we Afrika met de wereld en de wereld met Afrika ", zegt Edward Lawrence, directeur business development bij Workonline Communications. Met zijn strategisch gelegen, veilige, betrouwbare en sterk verbonden faciliteiten zijn we er zeker van dat Interxion de juiste partner is om ons daarbij te helpen. We kijken ernaar uit om onze relatie met Interxion in de nabije toekomst verder uit te breiden".

Amsterdam en Frankfurt zijn twee van Interxions  best verbonden en carrier-dichte campussen in Europa ", aldus Mike Hollands, directeur marktontwikkeling en strategie bij Interxion. Door  aanwezigheid op deze locaties uit te breiden, versterkt Workonline Communications zijn Europese voorsprong om zeer snelle, betrouwbare en veilige diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de Afrikaanse markt.

Over Interxion
Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 45 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 600 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Schiphol-Rijk. Interxion heeft 9 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

Over Workonline Communications
Workonline (AS 37271) wordt alom geprezen als een van de grootste en meest breed gepeerde IP transitproviders in Afrika. Omdat Workonline een centrale rol speelt in de ontwikkeling van het Afrikaanse internetecosysteem, zijn veel van de grootste ISP's en CDN's in Afrika en de wereld bij Workonline aangesloten.

Werkonline-ingenieurs worden vaak erkend voor hun prestaties in de internationale gemeenschap, door het opbouwen van de beste kwaliteit, wereldwijd gerespecteerde en goed ontworpen netwerken op het Afrikaanse continent.

Over Interxion

Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 50 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 700 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Schiphol-Rijk. Interxion heeft 9 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met