NIEUWSFLITS: INTERXION REBRANDT NAAR DIGITAL REALTY. LEES MEER.

Cloudleverancier Paperspace breidt uit in Europa bij Interxion

Categorieën

17 september 2018

Amsterdam, 7 september 2018 – Het Nederlandse Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese aanbieder van carrier- en cloudneutrale colocatiedatacenterservices, kondigt aan dat Paperspace, leverancier van kunstmatige intelligente (AI) en machine learning uit de cloud, zijn datacentercapaciteit in Europa heeft uitgebreid bij Interxion in Amsterdam.

Klanten die van de AI en machine learning clouddiensten van Paperspace gebruik maken, zijn in staat producten, diensten en processen intelligent te maken. De vraag naar de diensten van Paperspace is in Europa de afgelopen tijd snel toegenomen. Door uit te breiden naar Amsterdam gaat het bedrijf profiteren van de vele verbindingsmogelijkheden die de Interxion-campus rijk is. Op die manier kan Paperspace zijn Europese klantenkring optimaal van dienst zijn.

Verbonden

Interxion gaat Paperspace voorzien van de high-density power, connectiviteit en beveiliging die nodig is om klanten over het hele continent te bereiken. “Interxion heeft alle expertise in huis om startups als Paperspace te helpen," zo vertelt Piet Sjoukes, Sales en Marketing Director van Interxion Nederland. "De Amsterdam Schiphol campus is een van de best geconnecteerde datacentercampussen van Europa en daardoor een ideale gateway. Snel groeiende organisaties zoals het Amerikaanse Paperspace zijn zo in staat hun wereldwijde bereik te vergroten, zonder dat er concessies gedaan hoeven te worden aan de kwaliteit van de dienstverlening".

Optimale ervaring

"Ons doel is om de vraag van onze klanten te ondersteunen door hen optimale ervaringen te bieden, waar ook ter wereld", aldus Dan Kobran, medeoprichter van Paperspace. "Om dit te kunnen doen, is het van cruciaal belang dat we samenwerken met kwalitatief hoogwaardige leveranciers. Met zijn strategisch gelegen, betrouwbare en sterk verbonden faciliteiten is Interxion de perfecte partner voor ons geweest en heeft het onze snelle expansie perfect ondersteund".

Over Interxion

Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 50 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 700 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Schiphol-Rijk. Interxion heeft 9 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Perscontact

Lubbers De Jong
Yorick Fliervoet
Telefoon: 020 2050426
Email: yorick@lubbersdejong.nl

Interxion Nederland

Melissa Scholten
Telefoon: 06 118 49 719
Email: melissas@interxion.com
Twitter: @Interxion_NL