NIEUWSFLITS: INTERXION REBRANDT NAAR DIGITAL REALTY. LEES MEER.

Interxion: A Digital Realty Company neemt Europese koppositie in op datacenter-ranglijst van Cloudscene

Amsterdam, 17 juli 2020 - Interxion: A Digital Realty Company (NYSE: DLR) is volgens Cloudscene de meest toonaangevende datacenter-leverancier van de EMEA-regio. In de Noord-Amerika is Digital Realty de nieuwe nummer twee van de ranglijst.

17 juli 2020

Het Cloudscene H1, 2020 Data Centre Ecosystem Leaderboard rangschikt datacenter-exploitanten per regio. De leveranciers worden beoordeeld op basis van datacenterdichtheid (het totaal aantal faciliteiten in de regio), en connectiviteitsaanbod (aanwezigheid van serviceproviders, het aantal directe verbindingen met cloud-leveranciers, (zogenaamde Cloud Onramps) en het aantal netwerkknooppunten. Van de ruim 7000 partijen die zijn opgenomen in het Cloudscene-platform voert Interxion de lijst aan voor de EMEA-regio.

 EMEA Cloudscene leaderboard H1 2020


Combinatie
Eerder dit jaar werd Interxion onderdeel van Digital Realty. Daarmee werden de datacenter-voetafdruk en het aanbod van carriers en cloud-netwerk knooppunten in de Europese regio gecombineerd. Als Digital Realty Company is Interxion daardoor in staat geweest te blijven voldoen aan de groeiende vraag in de regio, en worden klanten in staat gesteld wereldwijd nieuwe mogelijkheden te benutten.

 


Naast de leidende positie in EMEA is Digital Realty de tweede aanbieder van Noord-Amerika. Daar heeft Digital Realty recent een meerderheidsbelang verkregen in de Westin Building Exchange: de op vijf na meest geconnecteerde faciliteit van Noord-Amerika en de primaire verbindings-hub voor de Pacific Northwest, die Canada, Alaska en de Aziatische landen die grenzen aan de Stille Oceaan verbindt.


Het leveren van digitale diensten in verschillende regio's, aan verschillende klanten en aan steeds meer eindpunten wordt echter een steeds grotere uitdaging op het gebied van connectiviteit. Naar verwachting spenderen organisaties tussen 2019 en 2022 ruim 5.900 miljard dollar aan de digitale transformatie. In 2022 verwachten IT-leiders tot 20 locaties meer te bedienen dan ze nu doen. Daarnaast voorspelt IDC voorspelt dat er in 2025 meer dan 41,6 miljard aangesloten apparaten in gebruik zullen zijn.


Groei
Interxion ervaart dan ook een toenemende vraag naar datacenterdiensten. Om organisaties te helpen bij hun connectiviteitsuitdagingen en hun digitale transformatiestrategieën te ondersteunen blijft de organisatie zich ontwikkelen. Zo is er recentelijk onder andere land aangekocht in Frankfurt en Parijs en is de sterk geconnecteerde Digital Docklands-campus in Londen uitgebreid met een nieuwe locatie: de Cloud House site. Daarnaast is het datacenterplatform PlatformDIGITALTM, uitgebreid, zodat organisaties kunnen voldoen aan hun wereldwijde connectiviteitsbehoeften via één enkele datacenterleverancier.


Via PlatformDIGITALTM hebben Interxion-klanten momenteel on-demand toegang tot meer dan 30 cloud onramps, 1.600 netwerken, 135.000 cross-connect verbindingen en 250 cloud- en IT-providers.

"Door onze klanten toegang te geven tot meer dan 1.600 unieke connectiviteitsproviders en door veel van de huidige hyperschaalbare cloud-onramps in onze datacentercampussen te hosten, stellen we hen in staat om hybride IT-architecturen met hoge prestaties en lage latency te implementeren. Het feit dat Interxion in heel EMEA de toppositie heeft ingenomen, is een bevestiging van onze voortdurende investering in het creëren van verbonden gemeenschappen waar onze klanten waarde aan hechten", vertelt Vincent in 't Veld, VP Platforms van Interxion: a Digital Realty Company.

 

Media & Industry Analyst Inquiries

Marc Musgrove

Digital Realty

(415) 508-2812

mmusgrove@digitalrealty.com

 

William Reynolds

Teneo

+44 07876 214356

digitalrealty@teneobluerubicon.com

 

Investor Relations

John J. Stewart / Jim Huseby

Digital Realty

(415) 738-6500

investorrelations@digitalrealty.com

 

Safe Harbor Statement

This press release contains forward-looking statements which are based on current expectations, forecasts and assumptions that involve risks and uncertainties that could cause actual outcomes and results to differ materially, including statements related to PlatformDIGITAL™, the company’s strategy, expected growth in digital transformation, and customer demand.  For a list and description of risks and uncertainties, see the reports and other filings by the company with the U.S. Securities and Exchange Commission.  The company disclaims any intention or obligation to update or revise any forward-looking statements, whether as a result of new information, future events or otherwise. 

 

Over Interxion: A Digital Realty Company
Interxion: A Digital Realty Company, is een toonaangevende aanbieder van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten in Europa. Met meer dan 700 connectiviteitsproviders in meer dan 100 datacenters, verspreid over 12 Europese landen biedt Interxion toegang tot connectiviteits-, cloud- en contenthubs. Als onderdeel van Digital Realty hebben klanten daarnaast toegang tot 44 metropoolgebieden op zes continenten. Ga voor meer informatie naar
www.interxion.com.

Over Digital Realty
Digital Realty (NYSE: DLR) ondersteunt de datacenter-, colocatie- en connectiviteitsstrategieën van klanten in Amerika, Europa en Azie met cloud- en informatietechnologie, communicatie en sociale netwerken voor financiële dienstverlening, productie, energie, gezondheidszorg en consumentenproducten. Digital Realty heeft Connected Communities of connectivity, cloud- en content-hubs gecreëerd die markten bedienen op zes continenten, in 21 landen, 44 metropoolgebieden, vanuit meer dan 275 datacenters. Ga voor meer informatie naar www.digitalrealty.com.