Blog

Utvidgning, ombyggnad och prestigefullt pris till Interxion i Norden

Det har varit full fart på aktiviteterna hos Interxion i Sverige under årets inledning, där Interxion har utökat med ett nytt datacenter på 500 kvadratmeter.

Det har varit full fart på aktiviteterna hos Interxion i Sverige under årets inledning, där Interxion har utökat med ett nytt datacenter på 500 kvadratmeter.

Utökningen i Sverige firades med en stor invigning 23 maj där fler än 130 gäster deltog. Vid invigningen berättade säkerhetsföretaget Secode, en del av NTT, om deras unike världsledande säkerhetslösning som nu är tillgänglig för alla kunder direkt i Interxions datacenter. Dessutom höll David Batra en uppskattad föreställning – ett särskilt stort tack till våra kunder som bidrog till att göra detta till en speciell och minnesvärd dag.

Interxion vinner Green IT Award 2013
Dessutom kunde deltagarna på vår invigning se närmare på vår lösning för fjärrkyla, som i maj blev vinnare av det prestigefyllda priset ”Green Enterprise IT (GEIT) Award 2013” från The Uptime Institute.

Priset motiveras bland annat med att Interxions unika lösningar för fjärrkyla har reducerat kostnaderna för kylning i det svenska datacentret med 80 % och minskat utsläppen med 48 %. Dessutom återanvänds kylvattnet till att värma upp lokala fastigheter och kontor innan det returneras. Som ett resultat har datacentret sänkt sitt PUE tal från 1.6 till 1.09.

Använd Interxions nya Tekniker Lounge
Under årets inledning har vi öppnat vår Tekniker Lounge som är öppen för samtliga kunder. Här kan man ta en fika, arbeta och kommunicera smidigt samtidigt som man är på plats i hos Interxion för att göra nya installationer eller utföra annat arbete på sin IT-utrustning. Vi eftersträvar alltid att ge våra kunder så bra hjälpmedel och väl fungerande arbetsmiljö som och hoppas detta blir ytterligare ett uppskattat inslag i vårt datacenter i Stockholm.

Kom ihåg att du alltid är välkommen att boka en möteslokal hos Interxion för dina kundmöten. Dessutom hjälper vi dig gärna med en rundtur, ifall du önskar visa datacentret för dina kunder.