Blog

Inblick: Migrering till molnet

I denna intervju talar Data Centre Knowledge med Interxions Cloud Segment Marketing Manager, Jelle Frank van der Zwet. Intervjun ger dig inblick i hur Interxion hjälper systemintegratörer att fungera som konsulter för migrering till molnet där de ger sina företagskunder råd om hur de kan flytta sina applikationer till molnbaserade plattformar.

Av: Jelle Frank van der Zwet

I denna intervju talar Data Centre Knowledge med Interxions Cloud Segment Marketing Manager, Jelle Frank van der Zwet. Intervjun ger dig inblick i hur Interxion hjälper systemintegratörer att fungera som konsulter för migrering till molnet där de ger sina företagskunder råd om hur de kan flytta sina applikationer till molnbaserade plattforma

När verksamhetens IT flyttas till molnet kommer alla möjligheter med detta in i bilden. När man ser till alla system som en verksamhet använder behöver man ta ställning till var varje enskild applikation bör placeras. Det är helt naturligt att placera några av de i en publik molntjänst som Amazon eller Azure, medan andra applikationer hör hemma i en privat molnbaserad miljö.