Blog

ExpressRoute in Practice

Den 14:e september bjöd vi på Interxion i samarbete med Microsoft in till ett ExpressRoute-event.

Microsofts Cloud-experter Richard Warner och Frederico Guerrini berättade om fördelarna med att ha en förbindelse till Azure via ExpressRoute och om de tre olika sätten du kan ansluta dig: direkt, via en Carrier eller genom en Cloud Connect lösning.

Cloud Connect är den lösning och förbindelse som Interxion erbjuder till blanda annat Azure och detta berättade vår egna Cloud-expert Jelle Frank van der Zwet om. Han förklarade bland annat varför Interxion har baserat vår Cloud Connect på Layer 2 Ethernet.

I filmerna nedan kan du ta del av presentationerna och höra mer om ExpressRoute, de olika sätten att ansluta sig och om Interxion Cloud Connect.

Se talarnas presentationer från eventet.