Nyheter

Interxion ännu ett steg närmare färdig utvidgning i Zürich

ZÜRICH. INTERXION HOLDING NV, (NYSE: INXN), en ledande leverantör av operatörsneutral colocation och datacentertjänster har färdigställt den andra av tre faser som tillsammans utgör utvidgningen av ZUR1-datacentret i Zürich-Glatbrugg. Det betyder att datacentret har utökats med ytterligare 640m2 och den totala ytan ligger nu på 4000m2. Utvidgningen är ett svar på den ständigt växande efterfrågan bland Interxions kunder.

Det nya utrymmet erbjuder en energieffektiv, säker och standardbaserad miljö för kundernas utrustning. Frikylning, 2N UPS och N+1 generatorer för backup erbjuder en tillgänglighet på upp till 99,999 %. Anslutningsmöjligheterna i datacentret inkluderar över 30 operatörer och ISP:s, även SwissIX, den ledande neutrala internetknutpunkten i Schweiz. Den nya ytan och dess operationella system har blivit oberoende bedömda av och ackrediterade till ISO 27001- och BS25999-standarderna för informationssäkerhet och affärskontinuitet. ZUR1 uppfyller även FINMA-RS 08/7 (Swiss Financial Markets Authority) direktiv.

  •  Tack vare utvidgningen har vi möjlighet att erbjuda de mest avancerade applikationerna med högsta kapacitet och prestanda. Det ger våra kunder tillit till att deras infrastruktur är både högklassig och mätbar, säger Eddy Van den Broeck, Managing Director för Interxion i Schweiz.
  •  Vi kan nu erbjuda våra kunder upp till 2.5 kVA per kvadratmeter, vilket betyder att en hög strömförsörjning och kapacitet koncentreras på minsta möjliga utrymme.
  •  Interxions utvidgning är en betydande del av den infrastruktur som gör Zürich till en av de viktigaste centra för internet- och datatrafik i Europa, säger Thomas Wagner, VD för WAGNER AG (http://www.wagner.ch/), en ledande IT-outsourcer i Schweiz och en av de första av Interxions kunder som installerade sin utrustning i de nya utrymmena.
  •  Interxions datacenter i Zürich är den enda anläggningen som kan leva upp till våra stränga krav vad gäller strömförsörjning och luftkonditionering, och Interxions höga tekniska nivå försäkrar oss om att vi kan leva upp till våra kunders önskemål.