Interxion har framgångsrikt genomfört försäljning av aktier

2 mars 2011

INTERXION HOLDING NV, (NYSE: INXN), en ledande leverantör av operatörsneutral colocation och datacentertjänster, har med framgång avslutat sitt emmissionserbjudande bestående av 23 431 539 ordinära aktier till 13,00 dollar per aktie. Interxion erbjöd 16 250 000 ordinära aktier och av säljande aktieägarna erbjöds 7 181 539 ordinära aktier.

Handeln med Interxion-aktier på New York Stock Exchange inleddes den 28 januari 2011.

Interxion är en ledande leverantör av operatörsneutral colocation och datacentertjänster med mer än 1 100 kunder i 28 datacenter i 11 europeiska länder. Interxions datacenter är centrala knutpunkter för internet och datatrafik för företag, finansiella verksamheter, distribution av medie och innehåll samt verksamheter som erbjuder IT- och molnlösningar.

Denna information skall inte betraktas som ett erbjudande eller en invitation till att köpa eller sälja aktier.

"This press release shall not constitute an offer to sell or a solicitation of an offer to buy any securities, nor shall there be any such offer or solicitation or any sale of securities in any state or jurisdiction in which such an offer, solicitation or sale would be unlawful prior to registration or qualification under the securities laws of any such state or jurisdiction."

För ytterligare information:
Kontakta vårt kontor för investor relations, Financial Dynamics, på Interxion@fd.com eller ring till:
James Melville-Ross/Edward Bridges/Haya Herbert-Burns
Tfn: +44 (0)20 7831 3113