Nyheter

Cable&Wireless Worldwide får oöveträffad, flexibel konnektivitet hos Interxion

FRANKFURT. INTERXION HOLDING NV, (NYSE: INXN), en ledande leverantör av operatörsneutral colocation och datacentertjänster, har utökat sitt samarbete med Cable&Wireless Worldwide, en världsledande leverantör av kommunikation. Cable&Wireless har redan flera Points of Presence (POP) i Interxions datacenter utöver sin egna utrustning för ytterligare säkra tillgången till sitt europeiska next-generation nätverk.

Cable&Wireless Worldwide multifunktionella plattform, som kör på företagets next-generation nätverk, är speciellt anpassad för internationella företag med verksamhet i Europa som kräver applikationer för VoIP, IP-VPN-lösningar, IT-säkerhetstjänster, videokonferenser och optimering av prestanda. Plattformen är också tillgänglig för medie- och finansorganisationer, som drar nytta av flexibel och högpresterande och snabb infrastruktur för sina affärsmodeller.

För att kunna erbjuda flexibilitet för kundernas applikationer förlitar sig Cable&Wireless Worldwide på Interxions datacenter med hög tillgänglighet och ledande infrastruktur och närvaro i hela Europa, vid sidan av företagets egen verksamhet. Det säkrar enastående möjligheter för bandbredd, korta svarstider och tillräckligt med kraft för lösningar med hög densitet. Dessutom kan Interxion erbjuda direkt tillgång till 20 Internet exchanges, centrala europeiska knutpunkter för innehållsaggregation och trafikutväxling. För kunder som kräver närvaro på flera platser i Europa erbjuder Interxion en gemensam Service Level Agreement som kan användas för hela verksamheten. Genom Interxions  European Customer Service Center etableras dessutom ett flerspråkigt service center.

  •  IT-baserade, samverkande applikationer är vår kärnverksamhet. De gör det möjligt för våra kunder att ansluta sig till sina medarbetare på ett globalt plan, så att alla delar av företaget kan samarbeta med hög effektivitet till lägre kostnad. Genom att använda sig av vår multi-service-plattform kan våra kunder stärka sin infrastruktur för telekommunikation och data medan de samtidigt minskar kostnaderna genom att styra nya applikationer centralt. Interxion möter våra behov, tack vare deras högpresterande, flexibla datacenter med hög konnektivitet och europeisk täckning, säger Nic Cantuniar, Head of CarrierServices Europe, Middle East and Africa hos Cable&WirelessWorldwide.
  • Låglatent streaming av applikationer med hög bandbredd kräver inte enbart en flexibel infrastruktur, men också direkt tillgång till alla relevanta kommunikationsnätverk och Internet Exchanges. Våra datacenter gör det möjligt för kunder som Cable&Wireless Worldwide att leverera den kapacitet och flexibilitet som krävs för ledande och energieffektiva infrastrukturtjänster till IT-branschen och även kontinuerligt utöka deras plattformar i Europa, säger Peter Knapp, Managing Director hos Interxion i Tyskland.

Om Cable&Wireless Worldwide
Cable&Wireless Worldwide is a leading global telecoms company providing a wide range of high-quality managed voice, data, hosting and IP-based services and applications to large multinational companies, governments, carrier customers and resellers across the UK, Asia Pacific, India, Middle East & Africa, Continental Europe and North America. Established in the 1860s, Cable&Wireless Worldwide helps more than 6,000 organisations deliver their goals. The Group's vision is to be the first choice for mission critical communications.

Reaching 20,500km in length, Cable&Wireless Worldwide owns the UK's largest fibre network dedicated to business users of telecoms, and provides ubiquitous nationwide access through a combination of fibre, digital, microwave, radio and leased circuits. The network has presence in over 400 towns and cities in the UK, with more than 850 unbundled exchanges covering 55% of the population.

Internationally, Cable&Wireless Worldwide's global next-generation network (NGN) stretches to more than 500,000km, including interests in 69 global cable systems, enabling connectivity to 153 countries. The Group's IP-based Multi-Service Platform operates across the NGN, offering a single environment on which voice and data applications can be converged to drive business efficiencies. Cable&Wireless Worldwide's network is uniquely designed with inbuilt resilience.

With more than 6,200 colleagues globally, Cable&Wireless Worldwide is committed to delivering exceptional customer service and developing long term partnerships with its customers.

Läs mera: http://www.cw.com/