Nyheter

Interxion vinner prestigefullt pris på Datacenter Solutions Awards 2013

LONDON – 3 juni 2013 - Interxion HOLDING NV (NYSE: INXN), en ledande europeisk leverantör av operatörsneutrala colocation- och datacentertjänster, har blivit utsedd som vinnare av den prestigefulla DCS Industry Award vid årets Datacenter Solutions Awards. Priserna som delas ut på Datacenter Solutions Awards belönar produkter, projekt och tjänster i datacenterbranschen samtidigt som företag och enskilda team hedras.

”DCS Industry Award”, det enda pris som delas ut av Angel Business Communications utgivare i motsats till övriga priser som är offentligt framröstade. Priset går till den organisation i datacenterbranschen som juryn anser har gjort en betydande insats för branschen de senaste 12 månaderna eller har spelat en avgörande roll för branschens utveckling och framsteg.

Utmärkelsen speglar Interxions stora engagemang i att dagligen skapa ytterligare värde för sina kunder. Ett mått på hur Interxions har skapat mervärde för sina kunder är hur specifika IT-miljöer skapats som är anpassade för specifika branscher. Dessa unika miljöer, eller ”hubs”, skapar värdefulla gemenskaper för våra kunder där de kan interagera, få direkt tillgång till potentiella kunder och tjänster som erbjuds av andra leverantörer i datacentret. På det sättet kan intäkter växa, kostnader reduceras och nya tjänster lanseras på kortare tid.

”Vi är stolta över att ha vunnit Datacenter Solutions Industry Award 2013” säger Peder Bank, Managing Director Nordic. ”Denna prestation har endast varit möjligt tack vare Interxions engagemang i att alltid vilja förnya datacenterbranschen och hela tiden sträva efter att skapa mervärde för våra kunder.”

Om Interxion
Interxion är en ledande leverantör av moln- och operatörsneutrala co-locationtjänster i Europa och levererar sina tjänster till ett genom 34 datacenter i 11 europeiska länder. Interxion enhetliga och energieffektiva datacenter erbjuder kunderna omfattande säkerhet och tillgänglighet för verksamhetskritiska applikationer. Genom fler än 450 fasta och mobila operatörer, internetleverantörer samt 18 knutpunkter för Internet har Interxion skapat moln-, finans- och konnektivitetsnav som främjar växande kundgemenskaper. Företagets nordiska datacenter finns i Stockholm och Köpenhamn. För mer information, besök gärna www.interxion.se

For mer information
Mats Nilsson Hahne, Marketing Manager Sweden
Tel: +46 8 594 640 54
E-mail: matsnh@interxion.com