Interxion skapar tillgång till över 500 operatörer och internetleverantörer

Interxion skapar tillgång till över 500 operatörer och internetleverantörer

Kategoriger

11 februari 2014

STOCKHOLM, SVERIGE – 11 februari 2014 – INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), en ledande europeisk leverantör av operatörs- och tjänsteneutrala datacentertjänster, meddelar att det totala antal operatörer och internetleverantörer som erbjuder sina tjänster genom Interxions datacenter nu är fler än 500. Detta är ett resultat av företagets fokus på att erbjuda den bäst uppkopplade datacentermiljön för sina kunder genom aktiva kundgemenskaper där likartade verksamheter samlas inom samma anläggningar.

Dessa leverantörer av konnektivitet, med tjänster tillgängliga direkt från Interxions datacenter i Europa, stärker det värde som Interxion skapar för sina kunder med höga krav på nätverk och kapacitet inom sektorer som digital media, finansiella tjänster och IT branschen.

”Våra kunder behöver nätverkslösningar för att flexibelt kunna koppla upp sig och samtidigt lagra och distribuera innehåll på ett effektivt sätt. Den breda mängd tjänster som över 500 leverantörer av konnektivitet kan erbjuda gör att våra datacenter blir ideala platser där våra kunder kan hantera sina utmaningar inom cloud, big data och mobilitet” säger Mike Hollands, Director of Connectivity and Mobile Community, Interxion.

Interxions gemenskap av konnektivitetsleverantörer inkluderar tjänster som:
 

  • Internationella leverantörer som erbjuder IP och Ethernet tjänster till företagsnätverk
  • Nationella och stadsbaserade leverantörer som skapar tillgång till ett högt antal användare och företag
  • Local loop leverantörer som erbjuder högsta kapacitet direkt mellan utvalda datacenter i olika städer
  • Internetknutpunkter som erbjuder kostnadseffektivt utbyte av Internettrafik
  • CDN nätverk som förbättrar slutanvändarnas upplevelse av innehåll och webbsidor
  • Operatörer av mobila nätverk vilket förenklar tillgången till mobile tjänsteplattformar och slutanvändare


Leverantörer av konnektivitet kopplar sig direkt mot varandra och genom de 19 knutpunkter för Internet som finns placerade inom Interxion datacenter vilket förbättrar nätverkets redundans och ger slutanvändarna en bättre upplevelse. Dessa leverantörer kan dra nytta av de verksamheter och företag som redan placerat sin IT-utrustning hos Interxion och skapa intäkter från dessa nätverkskrävande kunder. euNetworks, som har leverarat sina tjänster från Interxions datacenter i flera år, är ett exempel på detta:

”Interxion pan-europeiska närvaro gör de till en ideal partner för att hjälpa oss leverera fördelarna med vårt nätverks höga kapacitet till vår målgrupp.” säger Brady Rafuse, CEO på euNetworks.

Kombinationen av väl placerade datacenter i olika stadsmiljöer (nära slutanvändare och kunder) och de tjänster olika leverantörer av konnektivitet erbjuder bidrar till att få ut mesta möjliga prestanda ur olika applikationer, vilket skapar bästa upplevelse för slutanvändarna. I takt med att gruppen konnektivitetsleverantörer fortsätter att växa snabbt i Interxions datacenter gäller det även för värdet som kunderna kan få ut av dessa tjänster.

Om Interxion

Interxion (NYSE: INXN) är en ledande leverantör av moln- och operatörsneutrala co-locationtjänster i Europa och levererar sina tjänster till en lång rad kunder genom 34 datacenter i 11 europeiska länder. Interxions enhetliga och energieffektiva datacenter erbjuder kunderna omfattande säkerhet och tillgänglighet för verksamhetskritiska applikationer. Genom fler än 500 fasta och mobila operatörer, internetleverantörer samt 19 knutpunkter för Internet har Interxion skapat moln-, finans- och konnektivitetsnav som främjar växande kundgemenskaper. Företagets nordiska datacenter finns i Stockholm och Köpenhamn. För mer information, besök www.interxion.se


Presskontakter:
Mats Nilsson Hahne
Marknadschef Interxion Sverige
Telefon +46 8 594 640 54
matsnh@interxion.com
www.interxion.se