Interxion rapporterar fjärde kvartalet och 2013 års resultat

Interxion rapporterar fjärde kvartalet och 2013 års resultat

5 mars 2014

Omsättningen för 2013 ökade med 11 % till 307,1 miljoner EUR med mycket stark orderingång i fjärde kvartalet

Interxion har presterat bra under årets fjärde kvartal med starka finansiella och verksamhetsmässiga resultat för 2013 inom vårt “Big 4” segment, bestående av våra fyra största länder, med en organisk omsättningstillväxt på 14%, säger David Ruberg, Interxions Chief Executive Officer. - Vi har dessutom haft en stark orderingång under 2013 års fjärde kvartal, med fortsatt momentum in i första kvartalet 2014 i takt med att vissa delar av marknaden fortsätter att förbättras. Vi har tecknat nya avtal med flera olika leverantörer av cloud-tjänster för flera olika platser, vilket inkluderar Amsterdam, Frankfurt, Stockholm och Wien. Ett resultat av detta är att nära 70 % av våra annonserade kapitalinvesteringar 2014 görs i syfte att möta dessa beställningar.

Läs hela Interxions pressmeddelande gällande fjärde kvartalet och 2013 års resultat.