Interxion rapporterar resultat för första kvartalet 2014

Interxion rapporterar resultat för första kvartalet 2014

7 maj 2014

AMSTERDAM 7 maj 2014 – Interxion Holding NV (NYSE: INXN), en ledande europeisk leverantör av operatörs- och molnneutrala datacentertjänster, har idag kommunicerat resultat för årets tre första månader 2014.

Interxion har levererat ett solitt finansiellt och rörelsemässigt resultat för årets första kvartal. Den starka orderingången vi upplevde under slutet av förra året har fortsatt in i 2014, i takt med att leverantörer av moln-infrastruktur förbereder sig för europeiska koncerners kommande migrering in i molnet., säger Interxions Chief Executive Officer David Ruberg. – Vårt fokus på att attrahera dessa magnetiska kunder som möjliggörare för våra kundgemenskaper har gett resultat i form av betydande kundorder som uppskattningsvis motsvarar 70% av Interxions kapitalinvesteringar 2014. Dessa expansionsprojekt är planerade att färdigställas sent i år och under 2015.


Om Interxion

Interxion (NYSE: INXN) är en ledande leverantör av moln- och operatörsneutrala co-locationtjänster i Europa och levererar sina tjänster till en lång rad kunder genom 37 datacenter i 11 europeiska länder. Interxions enhetliga och energieffektiva datacenter erbjuder kunderna omfattande säkerhet och tillgänglighet för verksamhetskritiska applikationer. Genom fler än 500 fasta och mobila operatörer, internetleverantörer samt 19 knutpunkter för Internet har Interxion skapat moln-, finans- och konnektivitetsnav som främjar växande kundgemenskaper. Företagets nordiska datacenter finns i Stockholm och Köpenhamn. För mer information, besök www.interxion.se