Nyheter

Operatörer i Interxions datacenter skapar åtkomst till AWS Direct Connect och Microsoft Azure ExpressRoute

Operatörer i Interxions datacenter skapar åtkomst till AWS Direct Connect och Microsoft Azure ExpressRoute

Anslutning till Amazons och Microsofts molnlösningar möjlig i samtliga Interxions europeiska datacenter

AMSTERDAM, 1 juli 2014 INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), en ledande europeisk leverantör av operatör- och molnneutrala datacentertjänster, gör det nu möjligt för kunder att etablera privata anslutningar till både Amazon Web Services och Microsoft Azure från 37 datacenter i 11 länder. Detta är möjligt tack vare Amazons Direct Connect Partners och Microsofts ExpressRoute Partners.

Amazon Web Services, med AWS Direct Connect, och Microsoft Azure, genom ExpressRoute, erbjuder nu kunderna möjligheten att etablera direkta anslutningar mellan sina molnplattformar och egna IT-infrastruktur. Dessa anslutningar medför förbättrad säkerhet och kan förbättra resursernas prestanda genom kortare svarstider och högre kapacitet jämfört med Internetbaserade anslutningar.

Dessa anslutningar finns tillgängliga från ledande AWS Direct Connect- och Microsoft Azure ExpressRoute-nätverkspartner som Level 3, Verizon, AT&T, IX Reach och BT – som alla har anslutningspunkter inom Interxions datacenter.

"Våra datacenter fungerar som ett nav för molntjänster och möjliggör sammankoppling mellan leverantörer, deras kunder och kanalpartner. Det gör det lockande för kunder som bygger och hanterar pålitliga och högpresterande hybridlösningar. Tack vare en omfattande närvaro av operatörer i våra datacenter har våra kunder ett stort tjänsteutbud att välja mellan. I exempelvis London, Frankfurt, Paris och Amsterdam har vi minst sex AWS Direct Connect och samtliga fyra nätverkspartners för Microsoft Azure ExpressRoute”, säger Vincent in’t Veld, Director of Cloud Segment på Interxion.

Som del av en neutral moln- och datacenterstrategi kommer Interxion i framtiden att möjliggöra liknande lösningar med ytterligare internationella och nationella leverantörer av olika molnbaserade tjänster.

Besök vår webbplats för att få en komplett lista över tillgängliga nätverkspartner i varje land och mer information om hur du kan få tillgång till denna tjänst.

-END-

Om Interxion

Interxion (NYSE: INXN) är en ledande leverantör av moln- och operatörsneutrala co-locationtjänster i Europa och levererar sina tjänster till en lång rad kunder genom 37 datacenter i 11 europeiska länder. Interxions enhetliga och energieffektiva datacenter erbjuder kunderna omfattande säkerhet och tillgänglighet för verksamhetskritiska applikationer. Genom fler än 500 fasta och mobila operatörer, internetleverantörer samt 20 knutpunkter för Internet har Interxion skapat moln-, finans- och konnektivitetsnav som främjar växande kundgemenskaper. För mer information, besök www.interxion.se