Nyheter

Interxion lägger till City Cloud i sin Cloud Connect-plattform

Hög tillgänglighet, låg latens och säker anslutning till City Networks City Cloud i hela Europa

Stockholm – 9 maj, 2017 – INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), en ledande europeisk leverantör av moln- och operatörsneutrala datacentertjänster, meddelar att City Cloud, City Networks OpenStack-baserade publika IT-infrastrukturtjänst nu är en del av Interxions Cloud Connect-plattform. Företagskunder kan ansluta sig direkt till City Cloud via City Connect. Detta gör det möjligt för kunder att utöka sina nätverk med snabba och säkra uppkopplingar till City Clouds knutpunkter (PoP) i Interxions anläggningar i Stockholm, London och Frankfurt.

Genom City Connect-anslutningen via Interxions Cloud Connect-plattform får kunder en tillförlitlig och högpresterande VPN-anslutning till City Cloud. Samtidigt får företag möjlighet att enkelt underhålla en fullt redundant infrastruktur och bygga lösningar som spänner över flera tjänsteleverantörer i hela Europa. City Clouds kunder kan dessutom dra nytta av Interxions Cloud Connect-plattform för att få tillgång till andra molnleverantörer anslutna till plattformen.

Ytterligare information

Enligt IDC tar europeiska företag kontrollen över IT-transformationer genom nya infrastrukturlösningar. De som leder den digitala utvecklingen ligger långt före andra företag vad det gäller nyttjande av hybridmoln: 77 procent uppger att de redan använder eller planerar att använda hybridmoln eller andra multimolnmiljöer.

City Network är guldmedlem i OpenStack Foundation och ger stöd och finansiering till OpenStack-initiativet. Genom att basera företagets publika IaaS (Infrastructure as a service), City Cloud, på OpenStack får kunder fördelar så som hög prestanda och öppna gränssnitt (API:er) utan att låsas till en viss leverantör.

För att möta branschspecifika behov som hög säkerhet och tillgänglighet uppfyller både City Cloud och Interxion ISO-standarder och branschspecifika regler. Kombinationen av City Cloud och Cloud Connect gör att organisationer kan leva upp till lagkrav och regler relaterade till revision, ansvarsfullhet, datahantering och datasäkerhet såsom Basel II och Solvency II.

Citat

“Vi är stolta över att nu vara en del av Interxions Cloud Connect plattform, det är en viktig del i vårt fortsatta arbeta att erbjuda innovation genom öppen IT-infrastruktur. Kunder kan nu nå City Cloud via Interxions infrastruktur, genom vår IaaS eller från andra medlemmar i Cloud Connect. Detta gör det möjligt att arbeta med flera olika molntjänstleverantörer, vilket inte minst är viktigt för företag med höga krav på regelefterlevnad och säkerhet”, säger Johan Christenson, VD och grundare, City Network.

“Att City Cloud nu är en del av vår Cloud Connect-plattform tillför ytterligare värde för våra kunder som vill bygga och driva högpresterande hybrida it-lösningar baserade på City Clouds OpenStack-infrastruktur från våra co-location-anläggningar”, säger Vincent in ‘t Veld, Director Strategy & Marketing, Interxion.

Om Interxion

Interxion (NYSE: INXN) är en ledande leverantör av moln- och operatörsneutral co-location i Europa och levererar datacentertjänster till en lång rad kunder genom över 50 datacenter i 11 europeiska länder. Interxions enhetliga och energieffektiva datacenter erbjuder kunderna omfattande säkerhet och tillgänglighet för verksamhetskritiska applikationer. Med över 700 operatörer och leverantörer av konnektivitet, 21 europeiska knutpunkter för Internet och tongivande plattformar för digital media och molntjänster inom sina anläggningar har Interxion skapat nav för konnektivitet, moln- och finansiella tjänster som främjar växande kundgemenskaper. Företagets nordiska datacenter finns i Stockholm och Köpenhamn. För mer information, besök www.interxion.se

Kontakter

email.png

Mediekontakt Interxion

Mats Nilsson Hahne
Marknadschef Interxion Sverige
Telefon +46 8 594 640 54
matsnh@interxion.com