Digital Realty slutför samgåendet med Interxion

Strategisk affär som positionerar det sammanslagna företaget som en ledande global leverantör av datacentertjänster med förstärkt närvaro i Europa.

13 mars 2020

Digital Realty (NYSE: DLR), en ledande global leverantör av moln-och operatörsneutrala datacenter, co-location och interkonnektivitetstjänster meddelar att det tidigare tillkännagivna samgåendet med Interxion nu är genomfört.

– Vi är glada över att sammanslagningen med Interxion nu är genomförd, säger A. William Stein, CEO för Digital Realty. Denna kraftfulla sammanslagning bygger vidare på Digital Realtys etablerade affär och uppfyller marknadens efterfrågan och krav på co-location, skalbarhet och hyperscale-lösningar i Amerika, EMEA och Asien och drar samtidigt nytta av Interxions expertis inom co-location och interkonnektivitet i Europa vilket förbättrar de sammanslagna bolagens erbjudande och gör det möjligt för kunder att ta del av ett brett spektrum av datacentertjänster genom en global plattform. Kombinationen av våra två organisationer etablerar en global plattform som på ett tydligt sätt kommer att förbättra vår möjlighet att skapa långsiktigt värde för kunder, aktieägare och anställda i båda företagen. 

Pressmeddelandet i sin helhet finns att läsa nedan eller via denna länk.

----------------------------------------------------

Digital Realty Completes Combination with Interxion

Strategic Transaction Establishes Combined Company as Leading Global Provider of Data Center Solutions 

We are excited to share that, today, Digital Realty and Interxion have completed the transaction to formally combine, creating a leading global provider of cloud and carrier-neutral data center, colocation, and interconnection solutions. From today, in Europe, Digital Realty and Interxion will be known as “Interxion: A Digital Realty Company”.

The strategic combination of our highly complementary businesses accelerates our ability to better serve customers globally, with truly local expertise.

Together, we can now offer customers unique expansion opportunities across a greater number of important and high-growth markets – in fact, across 267 data centers, 44 metro areas, 20 countries and over six continents.

Digital Realty’s European footprint, including the established London and Dublin data center portfolios, is further strengthened by Interxion’s portfolio of 54 carrier and cloud-neutral facilities in 11 European countries and 13 metro areas. These include its particularly strong presence in Frankfurt, Amsterdam and Paris and Internet Gateway in Marseille. 

As one company we are proud to serve you, our customers, across industries ranging from technology to financial services to gaming and healthcare. This powerful combination builds on Digital Realty’s established foundation of delivering solutions across a global platform from colocation to hyperscale and now leverages Interxion’s European expertise in providing colocation and interconnection solutions through proven communities of interest to meet your full spectrum of data center needs. 

We look forward to continuing to serve you from our larger, global and more diversified platform. 

 

Find out more about Digital Realty