Interxion: A Digital Realty Company säkrar topplatsen i EMEA på Cloudscene's Data Centre Ecosystem Leaderboard

  • Interxion: A Digital Realty Company säkrar topplatsen på Cloudscen H1, 2020, Data Centre Ecosystem Leaderboard för EMEA
  • Digital Realty flyttar upp i rankningen i USA för att säkra andraplatsen i Nordameria och top tio i Asien
  • Framgången är ett resultat av att de ledande molnplattformarna placerat privata accessnoder runt om inom den globala plattformen

16 juli 2020

STOCKHOLM, 17 juli 2020 - InterxionA Digital Realty Company, en ledande leverantör av moln- och operatörsneutrala datacentertjänster, kan idag meddela att det är den ledande anslutna datacenterleverantören i EMEA, enligt Cloudscenes H1, 2020 Data Center Ecosystem Leaderboard, som rangordnar datacenter-företag baserat på densiteten i deras datacenter, tjänsteleverantörer, nätverk och moln on-off ramps i Nordamerika, EMEA, Asien och Oceanien.

Ledarpositionen i EMEA återspeglar det strategiska värdet av att Digital Realty nyligen kombinerade med Interxion, koppling av täthet för carrier- och molnnätverksnoder med global räckvidd, vilket möjliggör för den kombinerade organisationen att möta den växande kundefterfrågan i EMEA-regionen, och utöka kundtillgången till nya möjligheter globalt. Digital Realty’s signifikanta momentum i Amerika återspeglar det senaste förvärvet av en majoritetsdel i Westin Building Exchange, den sjätte högst sammankopplade anläggningen i Nordamerika och det primära interkonnektivitetsnavet för Pacific Northwest, som förbinder Kanada, Alaska och Asien längs Pacific Rim.

Företag i olika branscher och regioner adapterar snabbt digitala transformationsstrategier, där företag förväntar sig att spendera 5,9 biljoner dollar[1] på digital transformation mellan 2019 och 2022. Att leverera dessa strategier över geografiska områden, kunder och slutpunkter blir dock emellertid en allt större konnektivitetsutmaning. År 2022 förväntar sig IT-ledare att de behöver kunna användas på upp till 20[2] fler platser än vad de gör idag, och IDC förutspår att över 41,6 miljarder[3] anslutna enheter kommer att vara i användning före 2025.

Interxion har fortsatt att expandera över EMEA för att hjälpa företag att förenkla dessa anslutningsutmaningar och främja deras digitala transformationsstrategier, med nyligen strategiska förvärv av mark i Frankfurt och Paris, tillsammans med Cloud House, utvidgningen av dess starkt anslutna campus för digitala Docklands i London. Den ständiga tillväxten i EMEA representerar en betydande utvidgning av PlatformDIGITAL™, vilket möjliggör för företag att möta deras globala anslutningsbehov med en enda datacenterleverantör.

Vi ger kunderna möjlighet till en hybrid IT-arkitekturer med hög prestanda och låg latens genom att ge tillgång till mer än 1600 unika konnektivitetsleverantörer, och vara värd för många molnplattformars on-off ramper i våra datacentercampus," säger Vincent in 't Veld, VP Plattformar, Interxion: A Digital Realty Company. "Interxions topplacering i EMEA är ett kvitto för vår konsekventa investering i tillväxten av Connected communities, som skapar värde för våra kunder."

____________________________________________________________________________________________________

[1] https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=US43647118

[2] https://www.digitalrealty.com/resources/white-papers/the-infrastructure-imperative

[3] https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prUS45213219#:~:text=A%20new%20forecast%20from%20International,these%20devices%20will%20also%20grow.

 

Förfrågningar om media- och branschanalyser

Giuliano Di Vitantonio

Interxion: A Digital Realty Company

+442073754105

giulianov@interxion.com

 

William Reynolds

Teneo

+44 07876 214356

digitalrealty@teneobluerubicon.com

 

Investor Relations

John J. Stewart

Digital Realty Trust, Inc.

(415) 738-6500

investorrelations@digitalrealty.com

 

Safe Harbor Statement

This press release contains forward-looking statements which are based on current expectations, forecasts and assumptions that involve risks and uncertainties that could cause actual outcomes and results to differ materially, including statements related to PlatformDIGITAL™, the company’s strategy, expected growth in digital transformation, and customer demand. For a list and description of risks and uncertainties, see the reports and other filings by the company with the U.S. Securities and Exchange Commission. The company disclaims any intention or obligation to update or revise any forward-looking statements, whether as a result of new information, future events or otherwise. 

Om Interxion: A Digital Realty Company

Interxion: A Digital Realty Company, är en ledande leverantör av moln- och operatörsneutral colocation i Europa och levererar datacentertjänster till en lång rad kunder genom över 100 datacenter i 12 europeiska länder. Med över 700 operatörer och leverantörer av konnektivitet, 21 europeiska knutpunkter för Internet och ledande plattformar för molntjänster och digital media inom sina anläggningar, har Interxion skapat en naturlig hubb för en växande sammanslutning av konnektivitet, moln, innehåll- och finansiella tjänster. Företagets nordiska datacenter finns i Stockholm och Köpenhamn. För mer information, www.interxion.se.

Om Digital Realty

Digital Realty (NYSE: DLR) stöder datacenter, colocation och interkonnektivitet för kunder över hela Amerika, EMEA och APAC. Med allt från moln- och informationsteknologitjänster, kommunikation och sociala nätverk till finansiella tjänster, tillverkning, energi, hälsovård och konsumentprodukter. Digital Realty har skapat Connected Communities av konnektivitet, moln och innehållshubar som når marknader över sex kontinenter, 21 länder, i 44 storstäder med över 275 datacenter. För mer information om Digital Realty, besök digitalrealty.com eller följ oss på LinkedIn och Twitter.