Tillsammans är vi Digital Realty

Under tredje kvartalet 2022 kommer ett nytt spännande kapitel som definierar framtiden för Digital Realty.

8 september 2022

Lokala relationer, globala möjligheter

Under hela 2022 fokuserar vi på att bli ett globalt företag som hjälper till att förenkla och driva framåt en ännu mer sammansvetsad och kundfokuserad verksamhet som behåller den viktiga lokala närvaron och expertis för kunder i alla länder vi är verksamma i.
Vi kommer att börja omprofilera Interxion till Digital Realty, med början i september 2022 när vi fortsätter att förenas under vårt nya syfte som är: Att föra företag och data samman, på nya djärva sätt, för att driva innovation som påverkar vår framtid.
 

<iframe class="vidyard_iframe" src="//play.vidyard.com/LoEQL5tsa5PGi9FXwamN5Z.html?" width=640 height=360 scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen></iframe>

Där morgondagen kommer tillsammans

Världen blir ständigt mer digital, beroendet av teknik och anslutningsmöjligheter har drivit vår utveckling framåt på sätt som vi aldrig trodde var möjligt.

Vi tror att det finns en ny era av innovation som kommer att bli möjlig genom anslutning och utbyte av inte bara processer och människor, utan av data. Data har kraften att ta oss alla längre och datasamarbete är på väg att möjliggöra nästa våg av intelligens som kommer att definiera vår framtid.

För att inse värdet av data behöver det finnas en mötesplats för företag, teknologier och data att mötas. En mötesplats där sann datagenererad innovation kan låsas upp och när det händer, tror vi att möjligheterna för nästa generations innovation kan vara oändliga.

Vår nya logotyp representerar detta utrymme: en plats som är säker och skyddad, men ändå öppen och flexibel. Något som representerar samarbetet och partnerskapen som är avgörande för att driva vår värld framåt tillsammans – verkligen en plats där morgondagen möts.

 

Här kommer vi göra uppdateringar för att löpande ge information om vår globala varumärkesresa.

 

DLR Logo